O nama

Tvrtka „Royal transport“ d.o.o. osnovana je 1998. godine. Sjedište tvrtke bilo je na samom graničnom prijelazu Goričan. U slijedećih nekoliko godina tvrtka je narasla na današnjih 8 poslovnica diljem Hrvatske. Današnje sjedište tvrtke je u Prelogu na adresi Glavna 45. Sukladno čl. 15. Zakona o posebnim uvjetima za obavljanje poslova međunarodnog otpremništva u svezi sa carinjenjem robe, tvrtka posjeduje licencu za obavljanje poslova međunarodnog otpremništva, a svi djelatnici imaju položene stručne ispite.

Royal transport d.o.o. otpremnička je kuća koja preko svojih poslovnica ili poslovnica svojih podšpeditera pokriva čitavo područje Republike Hrvatske. Blisko surađujemo i s više otpremničkih kuća iz inozemstva, a posebno dobre kontakte ostvarujemo na području Republike Mađarske.

Ukoliko ste tek počeli poslovati s inozemstvom, nudimo Vam svu potrebnu stručnu pomoć oko ugovaranja posla, prijevoza te pribavljanja sve potrebne dokumentacije za carinjenje Vaše robe. Naše bogato radno iskustvo te preko 1500 zadovoljnih poslovnih partnera iz cijele Hrvatske garancija su Vašeg uspjeha.